Přátelé a rodáci Milovic o.s.

Historie a současnost města Milovice

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Kalendář Milovice 2018

Email Tisk PDF

Členové spolku Přátelé a rodáci Milovic si Vám dovolují představit nový kalendář Milovice 2018. Tento kalendář je vydaný u příležitosti výročí 100 let od konce 1. světové války a vzniku Československa a obsahuje více než 50 fotografií z let 1905-1925 obce Milovice, Benátecká Vrutice a vojenského (zajateckého) tábora. Rádi bychom tak přiblížili obyvatelům Milovic velmi  zajímavou historii našeho města.

Vzhledem k tomu, že z důvodu volebního vytížení nám tiskárna nestihla kalendář vytisknout do termínu tradiční Výpravy k prameni Mlynařice máte možnost nyni získat alternativně do konce listopadu kalendář ZDARMA.

Jednou z možností je podpořit naše fotbalisty AFK Milovice při posledním letošním domácím utkání v sobotu 11.11. 2017 od 14 hod. Každý fanoušek si může vyzvednout v tento den od 13-17 hod zdarma kalendář Milovice 2018 v kiosku vedle kabin.

Zároveň bychom chtěli překonat návštěvnický rekord roku 2017 na městském stadionu AFK Milovice, kromě unikátního kalendáře Milovice 2018 a sledování špičkových  výkonů A týmu, můžete k sezení  využít nově zrekonstruovanou tribunu a navštívit občerstvení v kiosku.

Pokud přes veškerou snahu nemůžete přijít na utkání AFK Milovice, zarezervujte si kalendář Milovice 2018 do 30. listopadu na mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Zároveň se zde domluvíte o způsobu převzetí kalendáře.

Od začátku prosince je možné také kalendář Milovice 2018 zakoupit (99 Kč) v městské knihovně v budově Radnice.

Kalendář je možné si nechat zaslat Českou poštou

Kalendář je také možné objednat  e-mailem a nechat si jej zaslat Českou poštou po předchozí úhradě 140 Kč (99 Kč kalendář 41 Kč poštovné) na bankovní účet spolku 212201832/0300 (Poštovní spořitelna). Při platbě uveďte do poznámky své příjmení a zároveň na mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript zašlete informaci, kde bude uvedeno Vaše jméno a příjmení (musí být shodné jako v poznámce) a adresu na kterou má být kalendář zaslán. Po připsání úhrady na bankovní účet bude do 5 dní kalendář doručen Českou poštou na vaši adresu.

Děkujeme za podporu spolku Přátelé a rodáci Milovic

Zakoupením kalendáře podpoříte činnost spolku Přátele a rodáci Milovic, za kterou velmi děkujeme.

.                   -                                                                                                            Vladimír Vedral, Přátelé a rodáci Milovic