Přátelé a rodáci Milovic o.s.

Historie a současnost města Milovice

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma

Vážení příznivci občanského sdružení Přátelé a rodáci Milovic,

pro přípravu kalendáře Milovice 2014 a dalších publikací bychom Vás chtěli  požádat o zapůjčení nebo odkoupení fotografií Milovic, Benátecké Vrutice, Mladé a Božího Daru Stará hasičská zbrojnicedo roku 1950 zejména: charakteristických budov (velké statky, kostel, lihovar, cihelna, hospody, obchody, hotely, myslivna, domy aj.), fotografie zachycující události a život obyvatel v daném období. Fotografie nebo materiály (knihy, smlouvy, mapy, novin atd.) nám prosím doplňte (pokud je to možné) podrobným popisem a datem pořízení.

Zároveň budeme velmi rádi za jakékoliv informace o představitelích obce, společenského a spolkového života, provozovatelích živností (hostinský, obuvník, fotograf, krejčí, obchodník, řezník ...) majitelích dvora a statků do první poloviny minulého století.

Za zapůjčení fotografií vám rádi věnujeme kalendář Milovice 2014.

Jakékoliv informace nám prosím zasílejte mailem na info@pratele-milovic.cz, písemně Přátelé a rodáci o.s., Mírová 473/33, 28924 Milovice nebo telefonicky na 602413137 (Vladimír Vedral).

Činnost našeho občanského sdružení je rovněž možné podpořit finančním příspěvkem na číslo účtu 212201832/0300 (Poštovní spořitelna) s uvedením jména dárce v poznámce.

Za podporu naší činnosti Vám velmi děkuje

předseda o.s Martin Kloubek